tiistai 25. marraskuuta 2014

Pisaroita syksyyn

Kerrankin minäkin olin nopea! Sillä kerkesin saamaan Verson Puodin Virta -joustocollegea. Kyllä siinä sydän jo pamppaili että häviääkö se ostoskorista, sillä tiesin että siellä on monta muutakin joka tätä tahtoo. :) Tämä on aika ohkaista collegea, mutta silti lämmittää enemmän kuin trikoo. Ennen tilausta ajatuksena oli että tästä teen leggarit itselleni. Ja niinhän niistä tuli.

Kaavat piirsin omien mittojen mukaan Mallikelpoinen-blogin mukaan ja kyllä, niistä tuli just sopivat!


Kangasta hieman jäi ja toki tuli mieleen, että neidille pitäisi tehdä jotain söpöä. Konttaavalle ne mekot eivät enään niin ole käytännöllisimpiä, joten tein tollaisen pitähkön paidan jossa on kaksinkertainen rypytetty hörselö alareunassa.



Lähiaikoina olen ottanut kaksoisneulan käyttöön. On minulla niitä laatikossa ollut, mutta äkkiseltään luulee että se on niin työlästä, toinen lanka, alalangan löysyttäminen, neulan vaihto.. Pakko sanoa että miksiköhän en aikaisemmin ole näitä ottanut käyttöön! Niin siistiä jälkeä tulee, nyt ne ovat vähän väliä käytössä! Raglansaumaan laitoin nepparit helpottamaan pukemista.








Lempparit tuli heti alkuunsa! Itselle yksivärinen yläosa ja neidille yksivärinen alaosa.



-Juulia-

4 kommenttia:

  1. Kelpais meillekkin! Nämä on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Me tykätään kans. Pikku pala jäi vielä, tuu hakeen huomenna ;) Ei sitä viitsi samasta kankaasta enempää tehdä. :)

      Poista
  2. Mukava kun teit blogin:) On niin kiva koota omia tekemisiään talteen ja onpa samalla muillekin paljon iloa:) Ihanat leggarit sait ja pikkuneiti sievän mekon. Olit tehnyt kyllä mahtavan repun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Ja kiva kun vierailit blogissani. :) Kyllä sitä omakin silmä alkaa hyväksymään käden jäljen, vaikka vielä paljon on oppimista! Toivottavasti sen kehittymisenkin huomaa täältä ajanmyötä. :)

      Poista