torstai 20. marraskuuta 2014

Alkukankeutta ja hoitoreppu tytölle

Ei se auta kuin kokeilla miten tämä toimii. Heti alkuun kamerasta oli loppumassa akku ja laturia ei sitten mistään. Vähän jo fiilikset laski.. Täytyy kai turvautua naapurissa asuvaan ystävään jos ei muuta. :)

Muistuttanee Fjällrävenin Kånken Miniä

Te tiedätte sen tunteen kun lähdette johonkin pienen lapsen kanssa. Käsilaukussa on vaipat, pullo, soseita, vaihtovaatteita jne. ja kun ollaan siinä kaupan kassalla niin pitäisi yhtäkkiä löytää se lompakko. Ugh. Inhottavista tilanteista sain idean tehdä tytölle oman hoitorepun.

Reppu on tehty Ikean paksulla puuvillalla ja se on vuoritettu Ikean mustalla puuvillalla. Repun kummallakin sivulla on omat vetskarit, joten repun luukun saa todella isosti auki. Edessä on tasku joka on tarkoitettu lähinnä neuvolakortille. Valmistuessaan huomasin että se on todella tilava! Mahtuu tarpeeksi varavaatetta neidille mukaan.
Kovin on hämäriä kuvia ja ruttuinen kuvauskohde. Parannusta tulossa..

Olkahihnat on kierrätysmateriaalia. Kantokahvoihin on tulossa vielä Kam-nepparit, jotta repun saa kätevästi vaunujen aisaan roikkumaan.


Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa lähde luistamaan! :)


                       -Juulia-

4 kommenttia:

  1. Hei makia juttu tämä, nimittäin tämä sun blogi. :) mulla kyllä jää niin haaveiluasteelle kyllä blogi. Jos en sit raksablogia tee. :) oon kyllä niin vakilukija sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva Sinttu ku tulit kommentoimaan, kiitos siitä! :) Meinasin vinkatakin sulle et teeppäs raksablogi ni pysytään mekin ajantasalla et mites teillä edistytään. Pysy vain kuulolla ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Heh! Katotaas osaako tällasta ylläpitää ;p Voi olla et tästä lähin kipasen välillä teillä käymään, jos sitä onnistuneita kuvia meinaa tänne saada ;)

      Poista